0

Handelsbetingelser

Alle priser på www.petitdeluxe.dk er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms. Vi tager forbehold for trykfejl og tekniske fejl.

 

BETALING

Hos Petit Deluxe tilbyder vi flere betalingsformer, så du kan vælge netop den betalingsform, der passer dig bedst. Petit Deluxe  tager ingen betalingsgebyr, når du handler på www.petitdeluxe.dk Der kan ikke trækkes et større beløb end det beløb, du har godkendt ved dit køb på webshoppen. Beløbet bliver først trukket på din konto, når varerne afsendes fra vores lager. Du kan nedenfor læse mere om de enkelte betalingsformer.

 

BETALINGSKORT:

Petit Deluxe accepterer følgende kredit- og betalingskort:
 
Dankort, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard og Maestro.

 

BØRNEPENGE:

Du kan altid betale med børnepengene, når du handler på www.petitdeluxe.dk. Hvis du ønsker at betale med børnepenge, bedes du skrive “Børnepenge” i kommentarfeltet, når du ligger din ordre. Vi sender din ordre med det samme og trækker beløbet på din konto til den næst kommende 20. januar, 20. april, 20. juli og 20. oktober. Betaling med børnepenge kan kun benyttes ved brug af Dankort. Du kan max købe for 5.000 kr. med denne betalingsform!

 

BETAL TIL D. 1. I MÅNEDEN:

Du kan vælge at betale til d. 1. i hver måned, når du handler på www.petitdeluxe.dk. Hvis du ønsker at betale til d. 1. i den kommende måned, bedes du skrive “Betal til d. 1.” i kommentarfeltet, når du ligger din ordre. Vi sender din ordre med det samme og trækker beløbet på din konto til d. 1. i den kommende måned. Betaling til d. 1. kan kun benyttes ved brug af Dankort. Du kan max købe for 5.000 kr. med denne betalingsform!

 

MOBILEPAY:

Du kan nemt og sikkert betale med MobilePay, når du handler hos Petit Deluxe. Vælger du at betale med MobilePay, kan du gennemføre din ordre uden at taste dine kort-oplysninger. Du taster blot dit mobil-nr. og godkender betalingen af din ordre på din mobiltelefon. Beløbet trækkes på det betalingskort, som du har tilknyttet MobilePay.

 

TVILLINGERABAT

Hos Petit Deluxe giver vi 10 % i tvillingerabat, hvis du køber tøj, sko eller interiør til begge dine tvillinger. Det behøver dog ikke være samme model, farve eller størrelse. Tvillingerabat kan ikke benyttes på i forvejen nedsatte varer eller kombineres med andre rabatter. Hvis du ønsker at benytte dig af tvillingerabat bedes du blot notere “Tvillingerabat” i kommentarfeltet, når du ligger din ordre på www.petitdeluxe.dk. Hvis dit køb overholder kriterierne for tvillingerabat fra trækker vi rabatten manuelt efter din ordre er gået igennem.

 

SIKKERHED

For at sikre vores kunder en enkel og sikker betalingsmetode foregår alle køb på Petit Deluxe via en krypteret 3D secure forbindelse. Petit Deluxe har dermed ikke adgang til dine kontooplysninger, som sikkert håndteres af NETS. Dine personlige kontaktoplysninger er 100% fortrolige og vil aldrig blive overgivet til tredje part.

 

RETTURRET

Skulle du mod forventning fortryde et køb, er du velkommen til at returnere den givne vare i op til 14 dage. Varerne bedes returneret i ubrugt stand og med alle originale mærker. Dertil skal den vedlagte returseddel samt kvittering vedlægges. Fragtomkostninger ved returnering påhviler kunden. Ved afviste eller ikke-afhentede pakker hos Post Danmark opkræves returfragt på 29 kr. Vi tager ikke i mod returvarer, som sendes uden omdeling.

 

REKLAMATION

Alle varer købt på Petit Deluxe er omfattet af Dansk købelovgivning, som giver 2 års reklamationsret. Reklamationen gælder ikke for varer, som er defekte på grund af skader eller slitage grundet forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slitage.

Ved reklamation bedes du kontakte os på følgende oplysninger:

info@petitdeluxe.dk eller på telefon 50824240

Vi behandler din henvendelse hurtigst muligt.

 

HÅNDTERING AF PERSONDATA (GDPR)

Nedenfor kan du læse, hvordan vi hos Petit Deluxe behandler og opbevarer dine persondata efter EU’s nye persondataforordring pr. 25. maj 2018.

 

HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER?

Petit Deluxe APS

Østergade 13 st.tv

7500 Holstebro

CVR nr. 39944898

Ved spørgsmål eller tvivl kan der rettes henvendelse til info@petitdeluxe.dk.

 

HVAD BRUGES DINE OPLYSNINGER TIL?

Opbevaring af dine personoplysninger har følgende formål:

– Levering af bestilte varer

– Kommunikation ifm. dit køb af varer

– Individuel markedsføring rettet mod dine behov og ønsker

– Statistik til forbedring af vores varesortiment samt din handels- og brugeroplevelse

– I forbindelse med eventuelt opståede retskrav

 

HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vores behandling af dine persondata er altid baseret på de gældende lovkrav og omfatter nedenstående:

– Behandling af din e-mail ved accept af modtagelse af Petit Deluxe nyhedsbrev

– Behandling af dine persondata er nødvendig ved indgåelse af køb på hjemmesiden www.petitdeluxe.dk, hvor der indgås en købskontrakt i form af en ordrebekræftelse på din anmodning.

– Behandling af dine persondata er nødvendig for at opfylde vores retslige forpligtelse, såsom opbevaring og behandling af transaktionsoplysninger jf. Bogføringsloven.

– Behandling af dine persondata er nødvendig for at Petit eluxe eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse, såsom:

– Løbende forbedringer af varesortiment samt handels- og brugeroplevelse

– Målretning af markedsføring på sociale medier eller andre hjemmesider, begrænset til den email adresse du har indtastet på www.petitdeluxe.dk.

 

HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED?

– Leverandører af IT-services (Storgaard Media og Kompetancekanalen A/S)

– Betalingsudbydere (mobilpay, Nets A/S, Nets Denmark A/S)

– Nyhedsbrevsudbyder (MailChimp)

– Postforsendelse (Pakkelabel.dk)

– Online markedsførings- og annonceringsudbydere (Facebook og Google). Deler vi oplysninger om dig med trejdeparter i markedsføringsøjemed, er det udelukkende de almindelige oplysninger du selv har indtastet på www.petitdeluxe.dk og aldrig betalingsoplyninger.

– Offentlige myndigheder, hvis dette er påkrævet i henhold til lov

 

HVOR LÆNGE OPBEVAREr VI DINE OPLYSNINGER?

Som oprettet bruger: Oplysninger som du selv har indtastet på din Petit Deluxe brugerkonto gemmes så længe du opretholder denne. Du har på et hvert tidspunkt ret til indsigt og berigtigelse af disse oplysninger. Ønskes brugerkontoen afviklet, kan der rettes henvendelse til info@petitdeluxe.dk. Transaktionsoplysninger gemmes jf. Bogføringsloven i 6 år.

Som gæst: Oplysninger tilknyttet køb og transaktioner på www.petitdeluxe.dk gemmes jf. Bogføringsloven i 6 år.

 

HVILKE RETTIGHEDER HAR DU?

Som kunde hos Petit Deluxe har du til enhver tid ret til:

– Indsigt og berigtigelse af dine persondata

– Sletning af dine persondata efter anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende; Persondataoplysningerne viser sig at være urigtige eller behandlet ulovligt eller Persondataoplysningerne ikke længere er nødvendige for at opfylde de formål hvortil de blev indsamlet.

– At trække dit samtykke til modtagelse Petit Deluxe nyhedsbrev tilbage ved at følge anvisningen nederst i alle udsendte nyhedsbreve eller ved at kontakte os på info@petitdeluxe.dk

– Har du mistanke om at dine persondataoplysninger bliver behandlet ulovligt på petitdeluxe.dk, kan der rettes henvendelse og klages til Datatilsynet via dette link: https://www.datatilsynet.dk/

 

FRAGT:

Fragt- og leveringsvilkår
Hos Petit Deluxe yder vi dag til dag levering i Danmark. Bestil din ordre inden kl. 12:00 på hverdage og inden kl. 13:00 på lørdage, så sender vi din ordre af sted til dig samme dag. Rettidig levering forudsætter, at Pakkelabel overholder deres servicekrav om dag-til-dag levering. Petit Deluxe kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Pakkelabel. Bemærk at der under udsalg og kampagner kan forekomme længere leveringstid, men vi bestræber os altid på at sende alle ordrer hurtigst muligt.

 

ORDRER OVER 500 KR.

Alle ordrer til en dansk adresse over 500 kr. sendes gratis med Pakkelabel uden omdeling. Ønsker du pakken sendt med omdeling koster det 49 kr. uanset ordrebeløb. Når pakken er sendt modtager du et track & trace-nr. så du kan følge din pakke. Se oplysninger om internationale forsendelser nedenfor!

 

ORDRER UNDER 499 KR.

Forsendelse med Pakkelabel uden omdeling til en dansk adresse koster 29 kr. Du bestemmer selv, hvor du ønsker at afhente din pakke. Ønsker du din pakke leveret til døren koster det 49 kr. Når pakken er sendt modtager du et track & trace-nr. så du kan følge din pakke. Se oplysninger om internationale forsendelser nedenfor!

 

AFHENTNING

Du kan afhente din ordre i vores butik i Holstebro uden beregning. Du vil altid modtage en sms eller en mail, når din ordre er pakket og ligger klar til afhentning i butikken.

Petit Deluxe

Østergade 13

7500 Holstebro

 

Åbningstider

Mandag-Torsdag 10:00-17:00

Fredag: 10:00-17:30

Lørdag: 10:0-14:00

 

 

RETUR

 
Returret
GRATIS OMBYTNING / NEM RETUR!

 

Sådan returnerer eller ombytter du nemt en vare hos Petit Deluxe:

– Udfyld og vedlæg retursedlen i din pakke.
– Pak den/de ønskede varer godt ind ved evt. at genbruge forsendelsesposen.
– Læs mere om vilkårerne for retur nedenfor.

 

Hos Petit Deluxe yder vi 14-dages fuld returret og vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at ombytte eller sende varer retur. 

Fragtomkostninger ved returnering påhviler kunden og vi modregner derfor 29 kr. i det beløb du skal have tilbagebetalt.  

Hvis du ønsker at benytte dig af returlabels så kontakt os.

Hvis du ikke benytter det vedlagte returlabel, bedes din pakke sendes retur til følgende adresse:

Petit Deluxe

Østergade 13

7500 Holstebro

Varerne bedes returneret i ubrugt stand og med alle originale mærker.

 

Ved afviste eller ikke-afhentede pakker som er sendt med Pakkelabel opkræves returfragt på 29 kr. Vi tager ikke imod returvarer, som sendes uden omdeling.

 

Vi bestræber os på, at behandle din returpakke og tilbagebetale pengene til dit betalingskort indenfor 1-3 hverdage fra vi modtager din pakke.

 

Har du spørgsmål til din returordre, er du velkommen til at kontakte os på info@petitdeluxe.dk Du bedes i emne-feltet skrive “Vedr. retur” samt dit ordre-nr., så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Fantastiske tilbud direkte til din indbakke.